Milloin Tottenham on viimeksi tehnyt maalin? Dele Alli rauhoittelee edelleen

© Kuva: Getty Images

Tottenham päätyi maalittomaan tasapeliin Watfordin vieraana lauantaina, ja molempien jääminen osumitta oli Spurs-leirille iloinen uutinen. Viime aikojen trendillä mikä tahansa muu tulos olisi nimittäin merkinnyt tappiota. Joukkue on pelannut nyt kolme perättäistä ottelua tekemättä yhtään maalia. Vicarage Road -vierailu oli neljäs perättäinen peli ilman voittoa.

Aivan odottamatonta tehojen puute ei ole ollut; Tottenhamin kaikki kaikessa, Harry Kane loukkaantui tammikuun alkupuolella, eikä pelaa ennen kuin kevät on jo pitkällä. Maajoukkuekapteeni ehti ennen reisilihaksensa pettämistä iskeä 20 valioliigaottelussa 11 maalia.

Joukkuetoveri Dele Alli ei edelleenkään näe tilanteessa suurta huolenaihetta, vaan viittaa viime kauteen, jolla Tottenham nousi aina Mestarien liigan loppuotteluun saakka.

– Ihmisillä on niin lyhyt muisti. Muistelkaapa, mitä saimme aikaan edellisellä kerralla ilman häntä. Todistimme, että kyse on joukkueesta, ei yksilöistä.

Taannoin Englannin keskikentän toivona pidetty Alli on itse osallistunut valioliigakauteen tähän mennessä 16 ottelun verran. Watford-pelissä José Mourinho otti 23-vuotiaan kentältä vajaat parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa. Tämänkertaisesta tehottomuudesta pelaajalla oli omat arvionsa.

– Emme tehneet tarpeeksi juoksuja takaa, emmekä todellakaan olleet riittävän kliinisiä. Siinä mielessä saan ensimmäisenä katsoa itseäni – minun olisi pitänyt puskea maali tilanteestani.

Tottenham on sarjataulukon kahdeksantena, Mestarien liigaan oikeuttavasta nelossijasta kahdeksan pisteen päässä.

Lähde: The Telegraph


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!