José Mourinholta kysyttiin Plovdiv-voiton jälkeen Gareth Balesta – avasi mieluummin haasteita Bulgariassa

© Kuva: Getty Images

Tottenham nousi vaikeuksien jälkeen 2-1-voittoon bulgarialaisesta Lokomotiv Plovdivista Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksellla. Ottelun jälkeen Tottenhamin manageri José Mourinholta kysyttiin myös Gareth Balen tilanteesta, mutta hän ei vielä halunnut asiaa kommentoida.

Gareth Bale on saapumassa Lontooseen tänään, perjantaina. Sky Sportsin mukaan Bale on jo läpäissyt Tottenhamin lääkärintarkastuksen. Bale on siirtymässä vuoden lainasiirrolla Tottenhamin riveihin.

– En voi kommentoida. En kommentoi asiaa, mistä en tiedä. Niin kauan kunnes minulle sanotaan, että Gareth Bale on Tottenhamin pelaaja, minun pitää yhä kunnioittaa sitä faktaa, että hän on Real Madridin pelaaja. Näin ollen en aio kommentoida Real Madridin pelaajan asioita, Mourinho sanoi Skyn mukaan.

Sen sijaan peliä Mourinho kommentoi. Plovdiv antoi todella kovan haasteen Spurs-miehistölle Bulgariassa. Tottenham nousi viimeisen kympin aikana voittoon Harry Kanen sekä Tanguy Ndombélén osumilla.

Plovdiv siirtyi yllättäen johtoon 71. minuutilla, jolloin tilanne näytti Spursin kannalta vähintäänkin haastavalta. Peli oli ollut Tottenhamin selkeää hallintaa.

– Me loimme tilanteita. Meidän olisi pitänyt saada rankkari, joka olisi voinut muuttaa kaiken, osuimme tolppaan ja olimme todella dominoivia, mutta pelissä oli tämä vaaraelementti, kun kyseessä oli yksiosainen ottelu. Joten kun he tekivät maalin, tilanne oli riskialtis, Mourinho kommentoi Spursin nettisivuilla.

Lopulta Plovdiv murtui. Kane osui pilkulta 81. minuutilla. Hieman myöhemmin vaihdosta sisään tullut Ndombélé iski vielä 2-1-voittomaalin. Mourinho teki taktisen muutoksen toiselle puoliajalle, joka tuotti tulosta.

– Otimme riskin, kun Davinson (Sánchez) tuli vaihtoon ja pelasimme vain yhdellä topparilla, jolloin puolustuslinjassa tilanne oli 1vs1, mutta sillä hetkellä uskoin pelaajiemme laatuun ja intensiteettiin. Sitten saimme kentälle tuoreita pelaajia, kun Lucas (Moura), (Érik) Lamela ja Tanguy tulivat penkiltä kääntämään tilannetta, Mourinho avasi.

Pilkulta osuneelle Kanelle voitto oli helpotus.

– Näytimme luonnetta nousemalla peliin mukaan ja loimme lisää tekopaikkoja. Saimme rankkarin ja heidän kaksi pelaajaa lensi suihkuun. Sen jälkeen kun saimme 1-1-tasoituksen, olimme jo ohituskaistalla. Onneksi saimme tehtyä maalin vielä ennen pelin loppua, Kane kommentoi.

Seuraavalla, kolmannella karsintakierroksella Tottenham kohtaa vieraissa pohjoismakedonialaisen FK Shkëndijan. Ottelu pelataan ensi viikon torstaina.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.