Liverpoolille loistavia uutisia sairastuvalta

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin laitapuolustajan Trent Alexander-Arnoldin odotetaan palaavan kokoonpanoon lauantain sarjaotteuun Watfordia vastaan, kertoo The Athletic.

Alexander-Arnoldilta, 23, on jäänyt Liverpoolin kaksi edellistä peliä väliin nivusvamman takia, eikä hän ole mukana myöskään parhaillaan pelattavalla maajoukkuetauolla Englannin ryhmässä.

Liverpoolin luottopakki on saanut lääkäreiltä luvan osallistua taas täysipainoisesti joukkueharjoituksiin. Alexander-Arnold aloittanee Watfordia vastaan, kunhan hänen nivusesensa ei oikuttele ennen ottelua. Hänen ollessa poissa Liverpoolin oikeana laitapuolustajana on pelannut James Milner.

Ennen loukkaantumistaan Alexander-Arnold oli pelannut täydet minuutit yhtä vaille kaikissa Liverpoolin liiga- ja europeleissä tällä kaudella.

Täysin ilman loukkaantumishuolia Liverpool ei kuitenkaan viikonlopun otteluun pääse. Hyökkääjä Diogo Jota palasi lihasvamman takia Portugalin maajoukkueesta ennenaikaisesti ja keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara on kamppaillut pohjevaivan kanssa. Vakavasta nilkkavammasta toipuva Harvey Elliot taas palaa pelikentille todennäköisesti vasta ensi vuonna.

Lisäksi brasilialaisduo Alissonin ja Fabinhon odotetaan olevan sivussa Watfordia vastaan, koska heillä on vielä MM-karsintaottelu Uruguayta vastaan torstain ja perjantain välisenä yönä.