Ei voi olla totta! Manchester United hukkasi kriittisen tärkeän voiton lisäajan seitsemännellä minuutilla

Kun Manchester City sai aiemmin päivällä tietää valituksensa onnistuneen, tiesi se muille seuroille sitä, että ensi kauden Mestarien liigaan on jaossa enää kaksi paikkaa.

Kiivaassa taistelussa mukana oleva Manchester United lähti otteluun Southamptonia vastaan viidenneltä sijalta yhden pelin kilpailijoitaan vähemmän pelanneena.

United oli lähellä käyttää rästipelinsä hyödykseen ja kiilata Mestarien liigaan oikeuttaville sijoille, kun kaikilla joukkueilla on Valioliigaa jäljellä kolme peliä.

Maanantai-illan ottelun alkutahdit löi kuitenkin Southampton. Pallo päätyi Danny Ingsin ja Nathan Redmondin alustuksesta Stuart Armstrongille, joka laukoi pelivälineen verkkoon ohi juhlapeliä pelanneen David de Gean, jolle ottelu oli 400. Manchester Unitedin paidassa. Maali syntyi pallonriiston jälkeen, kun Unitedin Paul Pogba pelasi de Gean hivenen riskialttiin syötön jälkeen huolimattomasti.

Armstrongin 12. minuutilla syntyneen maalin jälkeen United otti ohjat käsiinsä. Anthony Martial taisteli pallon 20. minuutilla hankalasta kamppailutilanteesta Marcus Rashfordille, joka viimeisteli tasoitusosuman.

Vain kolme minuuttia Rashfordin maalin jälkeen oli Martialin vuoro osua. Manchesterilaiset käynnistivät hyökkäyksen alhaalta, ja syötön Bruno Fernandesilta saatuaan Martial leikkasi keskelle ja ampui pallon Southamptonin maalissa pelanneen Alex McCarthyn ohi verkon perukoille.

Manchester United näytti jo marssivan Mestarien liigan paikkojen kannalta kriittisen tärkeään voittoon. Mutta lopussa tuli kulmapotku Southamptonille.

Ja kuinka sitten kävikään: Michael Obafemi tuikkasi pallon takatolpalta maaliin tasoittaen pelin lisäajan seitsemännellä minuutilla 2−2:een. Obafemi ehti olla kentällä vain kymmenen minuuttia, mutta hänen maalinsa palautti jo kolmatta sijaa miltei hyppysissään pitäneen Unitedin viidennelle sijalle ulos Mestarien liigaan oikeuttavilta sijoituksilta.

United ei ole hävinnyt tammikuun jälkeen peliäkään, ja manchesterilaisten tappioton putki jatkuikin tasapelin ansiosta 18 otteluun, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Tämä ei kuitenkaan lohduttane ”Punaisten paholaisten” leirissä, jos Mestarien liigan paikkaa ei tulekaan.

Liverpoolin ja Manchester Cityn takana Mestarien liigan paikoissa ovat edelleen kiinni Chelsea ja Leicester. Obafemin maalista saatetaan puhua Manchesterin punaisella puolella vielä pitkään.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!