Leeds ja Wolverhampton kohtasivat Elland Roadilla maanantai-illan myöhäisottelussa.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - After losing their first game at Liverpool on their return to the Premier League, Leeds are now without defeat in their last three (W2 D1), remaining unbeaten at Elland Road so far this season (W1 D1). Entertainers. #LEEWOL

GOAL

@goal
Leeds host Wolves in an interesting-looking Premier League match tonight 👀

Who's winning it? 🤔 #LEEWOL

Isännät olivat tilastollisesti vahvasti niskan päällä avauspuolikkaalla. Jo ennen kymmenen minuutin rajapyykkiä pallo oli myös jo Wolves-maalissa – Patrick Bamfordin osuma kuitenkin paitsio.

Leeds United

@LUFC
HALF TIME: A dominant opening 45 minutes for #LUFC, but the scores still stand at 0-0

Ottelun toinen paitsiomaali nähtiin Wolvesin toimesta 52. minuutin kohdalla, kun Romain Saïss pommitti upeasti takakulmaan. Videotarkistuksessa näkyi kuitenkin selkeästi, miten tilannetta rakennettaessa Daniel Podence oli paitsion puolella. Vaikutti kuitenkin siltä, että kun Leeds ei johtoasemaa suostunut ottamaan, oli vierailla siihen nyt tukevampi kiinnitys.

Wolves

@Wolves
65' | #LEE 0-0 #WOL

First change of the game for Wolves as Adama Traore replaces Daniel Podence.

#LEEWOL

70. minuutilla isäntien boksin tietämillä nähtiin Raúl Jiménez -show. Portugalilainen pyöritti palloa ohi useamman pelaajan keskelle, ja ampui – epäonnisen Kalvin Phillipsin pään kautta tilanteeksi 0-1.

Leeds nousi peliin takaisin, ja sommitteli muutamaan otteeseen maalintekopaikkoja – viimeisten ratkaisujen jäädessä kuitenkin tekemättä.