West Ham voitti West Bromwichin tiistaina kotikentällään 2-1 Valioliigassa.

West Bromwich Albion

@WBA
📋 Here’s our Starting XI for tonight’s game at London Stadium. COYB! 🟢🟡

@MonsterEnergy | #WHUWBA

West Ham otti avausjakson edetessä ottelua enemmän hallintaansa, mutta huippupaikat olivat harvassa kummassakin päädyssä.

Hammersin Manuel Lanzini oli tehdä hienon maalin vapaapotkusta 35. minuutilla, mutta argentiinalaistaiturin laukaus ei aivan ehtinyt laskeutua ennen ylärimaa.

Ottelu näytti jo etenevän tasalukemissa tauolle, mutta kotijoukkue iski juuri ennen avausjakson päättymistä. Vladimír Coufal jatkoi Saïd Benrahman keskityksen hallitusti maalin edustalle Jarrod Bowenille, joka ohjasi pelivälineen rinnallaan sisään. 1-0.

Toista puolikasta oli takana vain viitisen minuuttia, kun West Brom tuli tasoihin. Matheus Pereira sai pallon itselleen noin 30 metrin päässä maalista, kuskasi pelivälineen rangaistusalueen rajalle ja laukoi tarkan maanuoliaisen takakulmaan. 1-1.

Kotijoukkue vain sisuuntui West Bromin tasoituksesta ja rupesi vyöryttämään hyökkäyksiä vieraiden päätyyn. West Ham siirtyi 66. minuutilla takaisin johtoon hieman samalla kaavalla kuin ensimmäiselläkin puoliajalla. Tällä kertaa Andri Jarmolenko puski Aaron Cresswellin keskityksestä Michail Antoniolle, joka taituroi pallon verkkoon 2-1.

14 - Michail Antonio is now the outright top Premier League goalscorer at the London Stadium with 14 goals, whilst each of his 41 goals in the competition have come from inside the box. Stomping. #WHUWBA

West Ham nousi tuloksen myötä ainakin hetkellisesti seitsemänneksi, West Bromwich jatkaa viimeistä edellisenä. Valioliigassa pelataan tiistaina vielä Leicesterin ja Chelsean välinen ottelu King Power Stadiumilla (22.15).