Chelsea ja Manchester United pelasivat maalittoman 0-0-tasapelin Stamford Bridgellä sunnuntai-iltana.

Premier League

@premierleague
The spoils are shared after a closely-fought encounter

#CHEMUN

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Ottelun avausjakso oli todella tasainen. Kumpikin joukkue pelasi varovaisesti ja maalipaikat olivat kortilla. Avausjakson aikana maaleja ei nähty, mutta yksi erittäin puhuttava tilanne nähtiin.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

15 minuutin kohdalla pallo näytti osuneen Chelsean Callum Hudson-Odoin käteen omalla rangaistusalueella ja ottelun erotuomarina toiminut Stuart Attwell tarvitsi VAR:n apua. Vaikka pallo hipaisi Hudson-Odoin kättä, ei Attwell tuominnut VAR-tarkastuksen jälkeen tilanteesta Manchester Unitedille rangaistuspotkua.

[readmore from=Manchester United]

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Toinen puoliaika alkoi vauhdikkaasti. Liekö Thomas Tuchel pitänyt palopuheen joukkueelleen puoliajalla vai mistä kiikasti, mutta Chelsea näytti todella pirteältä tauon jälkeen ja haki hanakasti johto-osumaa.

Chelsea olikin lähellä siirtyä johtoon 49. peliminuutin kohdalla, kun Hakim Ziyech pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta United-vahti David de Gea venyi huipputorjuntaan.

Tunnin kohdalla Manchester United sai loistopaikan, kun Mason Greenwood ja Daniel James pelasivat oivallisesti yhteen rangaistusalueen rajalla. Kaksikosta Greenwood oli se, joka sai yrittää maalintekoa, mutta englantilaisen laukaus painui hiuksenhienosti ohi Chelsea-maalin.

Lähes heti perään Scott McTominay lähetti rangaistusalueen rajalta kovan laukauksen kohti Edouard Mendyn vartioimaa maalia, mutta senegalilaisvahti torjui tilanteen.

Toisen jakson ensimmäinen vartti mentiin päästä päähän melkoisella hurlumhei-meiningillä, mutta viimeinen puolituntinen oli pitkälti samanlaista tylsää ja tarkkaavaista peliä, jota nähtiin ensimmäisellä nelivitosella.

Ottelun loppuminuuteilla Chelsea sai luotua vielä muutaman maalipaikan, mutta ei onnistunut yllättämään hyvin torjunutta de Geaa. Stamford Bridgellä ei sunnuntai-iltana maaleja nähty, joten kumpikin joukkue joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen.

Tasapelipiste ei muuttanut kummankaan joukkueen sarjasijoitusta. Chelsea jatkaa Valioliigan viidennellä sijalla, Manchester United kakkosena.

Squawka

@Squawka
Man Utd's first shot vs a 'Big Six' rival in the Premier League this season: ⚽️

Man Utd's next 63 shots against them: ✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘✘

And the goal was a penalty. 🙃

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.