Manchester United ja Everton päätyivät 3-3 -tasapeliin lauantai-iltana Valioliigassa.

Manchester United nousi tasapelipisteensä myötä kahden pisteen päähän sarjaa johtavasta Manchester Citystä, joka on pelannut kaksi ottelua paikallisvastustajaansa vähemmän.

Manchester City ja Liverpool iskevät yhteen sunnuntaisessa huippuottelussa.

Ottelun avausjakso oli vauhdikas. Edinson Cavani siirsi isännät johtoon 24. minuutilla. Marcus Rashford lähetti keskityksen boksiin ja takatolpalle juossut Cavani pääsi puskemaan Manchester Unitedin maalin etumatkalle.

Manchester United sai kymmenisen minuuttia myöhemmin huolestuttavia uutisia, kun Paul Pogba joutui jättämään kentän taakseen loukkaantumisen vuoksi. Pogba näytti saaneen lihasvamman.

Juuri ennen puoliaikaa Manchester United siirtyi jo kahden maalin etumatkalle. Bruno Fernandes laukoi eleettömästi pallon boksin ulkopuolelta yläkulmaan. Hienosti yläkulmaan kiertänyt pallo yllätti voimattomaksi jääneen Everton-vahti Robin Olsenin.

Everton kavensi ottelun toisen jakson alussa. Dominic Calvert-Lewin pelasi pallon maalille. Pallo kimposi David de Gean käsistä maalin eteen juosseelle Abdoulaye Doucourélle, jolla oli helppo työ siirtää Everton maalin päähän.

Everton tarjosi isännille todellista shokkihoitoa vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Doucouré syötti pallon boksin rajalla odottaneelle James Rodríguezille ja kolumbialainen tälläsi komeasti vieraat tasoihin.

Manchester United nappasi johtoaseman uudelleen haltuunsa 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Luke Shaw lähetti vapaapotkun boksiin ja Scott McTominay puski pallon Evertonin verkkoon.

McTominayn maali näytti jäävän voittomaaliksi, mutta Everton kampesi itsensä tasoihin ottelun viimeisessä tilanteessa. Calvert-Lewin ohjasi pallon maaliin muutaman metrin etäisyydeltä ja Everton nappasi kuin nappasikin pisteen kotimatkalleen.