Manchester United ja AC Milan pelasivat torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosaottelussa 1-1-tasapelin.

Manchester United

@ManUtd
A disappointing end to the first leg of our last-16 tie.

🔴 #MUFC
🏆 #UEL

Milan aloitti Old Traffordilla pelatun ottelun pirteästi ja oli avausjaksolla selvästi niskan päällä.

Rafael Leão toimitti pallon ensimmäisen kerran United-vahti Dean Hendersonin selän taakse jo kuudennella peliminuutilla, mutta portugalilaishyökkääjä oli tilanteessa paitsiossa.

Kymmenen minuutin pelin jälkeen Milanin keskikenttäpelaaja Franck Kessié tälläsi pallon voimalla ohi Hendersonin ja vieraat pääsivät juhlimaan.

Juhlat loppuivat kuitenkin lyhyeen, sillä Kessién katsottiin pelanneen palloa kädellä ennen laukaustaan ja VAR-tarkastuksen jälkeen maali hylättiin. Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
Milan have had the ball in the net twice
❌ Offside
❌ Handball

#UEL

Manchester Unitedin avausjakson paras paikka siunaantui joukkueen kapteeni Harry Maguirelle. Alex Tellesin antama kulmapotku tavoitti Bruno Fernandesin, joka puski pallon takatolpalle Maguirelle. Englantilaistopparilla ammotti tyhjä maali edessään, mutta hän sai siitä huolimatta ohjattua pallon tolppaan. Uutinen jatkuu alla olevan upotuksen jälkeen.

Squawka Live

@Squawka_Live
How has Harry Maguire missed that?! 🤯

Toisen puoliajan alkuun Manchester United vaihtoi kentälle superlupaus Amad Diallon – ja se kannatti.

18-vuotias Diallo ehti olla kentällä vain viisi minuuttia, kun hän teki upean maalin. Bruno Fernandes lähetti puolesta kentästä loistavan keskityksen pystyyn, ja Diallo puski pallon vaikeasta asennosta maaliin yli ja ohi Milan-vahti Gianluigi Donnarumman.1-0. Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Amad Diallo's Man Utd career to date:

◎ 1 shot
◎ 1 goal

That header though. 🔄

Unitedin johto oli tuplaantua 71. peliminuutilla. Mason Greenwood murtautui vapaaksi oikealta laidalta ja lähetti hyvän syötön vasemmalle vapaaksi jääneelle Daniel Jamesille, mutta walesilaispelaaja laukoi avopaikasta ohi maalin.

Viimeisen 15 minuutin aikana Milan haki hanakasti tasoitusmaalia, ja lopulta siinä myös onnistui.

Käynnissä oli jo lisäajan toinen peliminuutti, kun Milan sai kulmapotkun. Rade Krunićin antama kulma tavoitti Simon Kjærin, joka puski pallon Hendersonin käsien välistä maaliin. 1-1. Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

The xG Philosophy

@xGPhilosophy
Man Utd (2.07) 1-1 (0.99) AC Milan

1-1-tasapeli jätti otteluparin toiseen osaotteluun kutkuttavan jännittävät asetelmat. Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan San Sirolla ensi viikon torstaina.

Man Utd 1-1 Milan FT: