Leicester voitti kotikentällään West Bromwichin torstai-illan ainoassa Valioliigan ottelussa maalein 3-0.

Leicester City

@LCFC
Three goals ✅
Three points ✅

Get in, lads! 🦊🔵

Full-time sponsored by Parimatch ⏱

Leicester hallitsi ottelua mielin määrin ja löi pelin pakettiin jo avausjakson aikana.

Leicesterin avausmaali nähtiin 23. peliminuutilla. Youri Tielemans lähetti loistavan pystysyötön linjan taakse Timothy Castagnelle, joka karkasi Jamie Vardyn kanssa 2 vs. 1 -hyökkäykseen. Castagne antoi oikea-aikaisen syötön Vardylle, jolla oli helppo työ laukoa pallo maaliin. 1-0.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Jamie Vardy has scored his first Premier League goal since the 13th February against Liverpool.

The wait is finally over. 😅

Vain kolme minuuttia myöhemmin Leicester tuplasi johtonsa. Tielemansin antama kulmapotku kimposi WBA-pelaajan kautta Jonny Evansille, joka puski pallon voimalla ohi Sam Johnstonen. 2-0.

Maali oli Evansille ensimmäinen Valioliigassa sitten joulukuun 2019. Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Jonny Evans has scored in the Premier League for the first time since December 2019 against Aston Villa.

Coming back to haunt his former side. ⚽️

Leicesterin kolmas osuma oli erittäin lähellä 29. peliminuutilla, mutta Castagnen laukaus pysähtyi West Brom maalin tolppaan.

Kolmas maali nähtiin kuitenkin vielä avausjakson aikana. Vardy petasi loistavan paikan huimassa maalivireessä olevalle Kelechi Iheanacholle, joka kasvatti lähietäisyydeltä isäntien johtolukemat 3-0:aan.

13 - Kelechi Iheanacho has scored 13 goals for Leicester in all competitions in 2021; among players for Premier League clubs, only Harry Kane (15) has more this calendar year so far. Hot.

Pelin ratkettua jo avausjakson aikana, oli toinen puoliaika lähinnä pelkkää pelailua – varsin tylsää sellaista.

Leicester nosti jalan kaasulta ja päätti antaa armoa ensimmäisellä puoliajalla kaltoin kohdellulle West Bromille. Isännät loi jakson aikana muutama vaarallisen maalipaikan, mutta suurin kiima maalintekoon loisti poissaolollaan.

Sam Allardycen luotsamaa WBA-ryhmä luovutti ottelun jo avausjakson jälkeen ja oli toisella puoliajalla paikalla, mutta ei läsnä. Sarjapaikastaan taisteleva WBA ei onnistunut jälkimmäisellä nelivitosella saamaan ainuttakaan laukausta aikaiseksi.

3-0-kotivoitollaan Leicester vankisti asemaansa Valioliigan kolmannella sijalla. West Brom jatkaa tappion myötä sarjan toiseksi viimeisenä. WBA:n putoaminen sarjaporrasta alemmas näyttää sinettiä vaille valmiilta, sillä sen piste-ero viivan paremmalle puolelle on yhdeksän pistettä, kun enää kuusi ottelukierrosta on pelaamatta.