Etihadilla nähtiin mieletön Mestarien liigan ottelu! – Man City ja RB Leipzig latoivat yhdeksän maalia

© Kuva: Getty Images

Manchester City ja RB Leipzig järjestivät keskiviikkona Etihadilla mielettömän näytöksen, joka tarjosi aivan kaikkea, mitä jalkapallo-ottelulta voi vaatia.

Avausjakson aikana tapahtui jo paljon. Kumpikin onnistui maalinteossa kahdesti, RB Leipzigin harmiksi toinen heidän tekemistä maaleista syntyi omaan päätyyn.

City aloitti maalinteon 16. peliminuutilla. Jack Grealishin kulmapotku tavoitti Nathan Akén, joka puski läheltä isännät johtoon.

Taivaansinisten johto tuplaantui vajaan puolen tunnin kohdalla. Cityn avauskokoonpanoon palannut Kevin De Bruyne lähetti oikealta laidalta keskityksen Leipzigin rangaistusalueelle, jonka Nordi Mukiele puski koomisella tavalla omaan maaliin.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä?! Ranskan maajoukkuetoppari teki täysin käsittämättömän oman maalin Etihadilla

Ennen taukovihellystä nähtiin vielä kaksi osumaa. Ensin Christopher Nkunku kavensi pelin 2-1:een, mutta vain hetkeä myöhemmin Riyad Mahrez onnistui rangaistuspotkusta ja siirsi Cityn 3-1-taukojohtoon.

Toisella puoliajalla maali-iloittelu jatkui. City osui maalipuiden väliin kolmesti, RB Leipzig kahdesti.

Jälkimmäistä nelivitosta oli takana vain kuusi minuuttia, kun Nkunku teki illan toisen osumansa ja toi Leipzigin maalin päähän.

City kuittasi takaiskumaalin kuitenkin vain viisi minuuttia myöhemmin, kun jättihankinta Grealish huudatti ensimmäisessä Mestarien liigan ottelussaan Etihadin yleisöä soolomaalilla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ferran Torresin tekemä maali hylättiin paitsion vuoksi 67. peliminuutilla, ja vain hetkeä myöhemmin Nkunku teki illan kolmannen osumansa ja toi vieraat jälleen otteluun mukaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Leipzigin riemu ei kuitenkaan kestänyt kauaa tälläkään kertaa, sillä João Cancelo vei Cityn 5-3-johtoon vain reilu minuutti saksalaisten kavennusosumasta.

Ottelun lopullinen niitti nähtiin kymmenen minuuttia ennen loppua, kun entinen City-puolustaja Angeliño lensi suihkuun toisen keltaisen kortin siivittämänä.

City käytti miesylivoimansa hyödykseen ja onnistui vielä kertaalleen maalinteossa. Vaihtopelaaja Gabriel Jesus osui viisi minuuttia ennen päätösvihellystä ja sinetöi ottelun päätöslukemiksi 6-3.

A-lohkon toisessa ottelussa Club Brügge ja PSG tasasivat pisteet 1-1-lukemin.