Sarjanousija nöyryytti Evertonia uskomattomalla tavalla! – Joshua King on Toffees-kannattajille painajaismainen pelaaja

© Kuva: Getty Images

Valioliigan lauantaikierros potkaistiin käyntiin Stamford Bridgellä, jossa Chelsea murskasi Norwichin peräti maalein 7-0. Lue otteluraportti täältä.

Kello 17 alkoi neljä ottelua, joissa nähtiin yksi iso yllätys, kun sarjanousija Watford nöyryytti Evertonia Goodison Parkilla peräti 5-2-lukemin.

Watford oli ottelussa pitkään tappiolla, mutta sen lopun tehohetki koitui Evertonin kohtaloksi. Juraj Kucka aloitti sen 78. peliminuutilla tasoittamalla pelin 2-2:een. Joshua King osui 80. ja 86. minuutilla vaihtopelaaja Emmanuel Dennisin esityöstä ja Dennis itse sinetöi lisäajalla loppulukemat 5-2:een.

Hattutempun ottelussa tehnyt King on painajaismainen pelaaja Everton-kannattajille. Viime kaudella Evertonia edustaessaan norjalaishyökkääjä ei onnistunut maalinteossa kertaakaan, mutta tänään Goodison Parkille palattuaan hän osui kolmesti ja pilasi kotiyleisön juhlat.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kolmessa muussa kello 17 alkaneessa ottelussa päädyttiin pistejakoon. Lähimpänä voittoa oli Wolves, joka vieraili Elland Roadilla.

Hwang Hee-Chan vei Wolvesin johtoon jo kymmenen peliminuutin kohdalla, ja johto kesti aina lisäajalle saakka. Voitto kuitenkin lipui Susien käsistä, kun Leeds-hyökkääjä Rodrigo osui rangaistuspotkusta lisäajan kolmannella minuutilla.

St Mary’s Stadiumilla Southampton ja Burnley tasasivat pisteet 2-2-lukemin. Chelsea-laina Armando Broja sekä Chelsea-taustainen Tino Livramento vastasivat kotijoukkueen maaleista, vieraiden kummankin viimeisteli Maxwel Cornet.

Selhurst Parkilla Crystal Palace ja Newcastle eivät saaneet ratkottua paremmuutta. Christian Benteke vei isännät toisen puoliajan alussa johtoon, mutta Newcastlen maalitykki Callum Wilson tasoitti pelin. Ottelun loppuhetkillä Benteke osui vielä toistamiseen, mutta maali hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen. Palace on joukkueista varmasti pettyneempi 1-1-lopputulokseen, sillä se hallitsi kenttätapahtumia läpi ottelun.


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!