Valiocast: Rashfordin vakava loukkaantuminen täysin Solskjærin syytä! – ”Sanattomaksi vetää tämä sekoilu”

Valiocast: Valioliiga-aiheinen podcast

Harry Kane, Marcus Rashford, Tammy Abraham, Jamie Vardy.

Englantilaishyökkääjiä putoaa tällä hetkellä sairastuvalle harva se hetki. Valiocastin tuoreessa jaksossa Valioliiga.comin analyytikko Eero Laurila ja toimituksen esimies Jaakko Perttilä ottavat kovasanaisesti kantaa etenkin Rashfordin loukkaantumiseen.

Arsenal-legenda Ian Wright tylytti Rashfordin selän rasitusmurtumasta manageri Ole Gunnar Solskjæriä. Wrightin mukaan Solskjær asettaa oman etunsa pelaajien terveyden edelle. Norjalaismanageri puolustautui, mutta tuli siinä sivussa myöntäneensä Wrightin väitteet todeksi.

Solskjær sanoi, että Rashford oli valitellut vaivojaan, mutta FA Cupissa jatkoon meneminen oli niin tärkeää, että hän päätti vaihtaa hyökkääjän kentälle. Nyt Rashfordin odotetaan olevan sivussa vähintään kuusi viikkoa. Pahimmillaan mies ei pelaa vielä kesän EM-kisoissakaan.

– Solskjær sanoi jutelleensa Rashfordin kanssa. Mutta me tiedämme, että nämä ovat kovia jätkiä. Eivät he jää pois noista peleistä. Valmentajan tai managerin on otettava asema ja sanottava, että ”et pelaa”. Tai sitten on kuunneltava asiantuntijoita. Ilmeisesti Solskjærin on nyt saatava joku pokaali ja Wolves-pelissä oli Rashford pakko heittää kentälle, Laurila pauhaa Valiocastin tuoreessa jaksossa.

– Solskjær tosiaan sanoi, että Rashfordilla oli ollut jonkinlaisia tuntemuksia ja että hän oli valitellut vaivojaan. Solskjær oli jo tehnyt sen päätöksen, että lepuuttaa Rashfordia FA Cupin matsissa. Mutta kun peli ei sujunut toivotulla tavalla, Solskjær päätyi siihen ratkaisuun, että tämä on niin tärkeä kilpailu ja ottelu pakko voittaa, että laitetaan Rashford sisään. Ja nyt siitä maksetaan todella kovaa hintaa, Perttilä komppaa.

– Solskjær saa kantaa tästä täyden vastuun. Siitä ei ole kysymystäkään. Melkein vetää sanattomaksi tämä sekoilu, Laurila saa vielä puhistua.

Kuuntele tuorein Valiocast-jakso alta. Voit kuunnella Valiocastin jaksoja Spotifysta tai SoundCloudista.

Jakson aiheet

  1. Lukijamatka Norwichiin? (0:48 alkaen)
  2. Mikä tekee Kevin De Bruynesta niin loistavan? (13:26)
  3. Marcus Rashfordin loukkaantuminen on Ole Gunnar Solskjærin syytä (22:39)
  4. Seuraa tätä: FA Cupin ottelu Southampton-Tottenham (34:01)