Valiocast – Suoraa puhetta Valioliigasta

Valiocast on Valioliiga.comin oma podcast, jossa pureudutaan Valioliigan ajankohtaisiin aiheisiin. Äänessä ovat Jaakko Perttilä ja Eero Laurila. Tältä sivulta löydät Valiocastin jaksot ja linkin Spotifyihin kuuntelemaan.

Sisällysluettelo

VALIOCASTIN UUSIN JAKSO

Kuuntele Valiocastin tuorein jakso Spotifysta.

Valiocast-artikkelit

 

Valiocast-jaksot

Pääset kuuntelemaan jakson linkistä. Linkki vie Spotifyihin.

Mikä on Valiocast?

Valiocast on Valioliiga.comin tuottama podcast-sarja, jossa seurataan Valioliigaa. Jokaisessa jaksossa pyritään pureutumaan Valioliigan ajankohtaisiin aiheisiin. Äänessä ovat Valioliiga.comin toimituksen esimies Jaakko Perttilä sekä Valioliiga.comin asiantuntija Eero Laurila. Laurilalla on monen vuoden toimittajan kokemus brittikentiltä, kun hän työskenteli Urheilu-Sanomien (nyk. Urheilulehti) kirjeenvaihtajana Englannissa.

Valiocastin vakioäänet Eero Laurila (vas.) ja Jaakko Perttilä.

Valiocast ilmestyy poikkeuksia lukuun ottamatta joka viikko koko kauden ajan. Perusjaksojen lisäksi luvassa on erikoisjaksoja, joissa kuullaan mielenkiintoisia vieraita Valioliigaan liittyen. Kuuntelijat pyritään ottaa huomioon, ja he voivat lähettää kysymyksiä ja toiveita sisältöihin esimerkiksi Twitterissä aihetunnisteella #Valiocast.

Lisäksi Valiocast tekee Valioliiga.comin Instagram-tilillä säännöllisesti Q&A-osioita, joissa seuraajat voivat kysyä Perttilältä ja Laurilalta mitä tahansa Valioliigaan liittyen. Instagram-tilillä luvassa myös paljon muuta mielenkiintoista sisältöä liittyen Valiocastiin.