Neil Warnock listasi valioliigahistorian parhaat managerit – Sir Alex Ferguson vasta sijalla neljä

© Kuva: Getty Images

Kokenut englantilaisluotsi Neil Warnock on listannut valioliigahistorian parhaat managerit.

Nykyisin Middlesbroughin peräsimessä työskentelevän Warnockin lista on todella yllätävä, sillä Manchester Unitedissa peräti 39 pystiä voittanut Sir Alex Ferguson oli vasta sijalla neljä.

Fergusonin voittamista pokaaleista peräti 13 oli valioliigamestaruuksia. Ennätystä pidetään rikkomattomana. Siitä huolimatta Warnock laittoi listalleen kolme manageria Sir Alexin edelle. Ykköseksi hän nosti Arsenalin managerilegenda Arsene Wengerin.

5. Jose Mourinho

– Pidän hänessä siitä, miten hän käsittelee mediaa vaikeimpina aikoina, mutta laitan hänet silti vasta viidenneksi, Warnock sanoi nykyisestä Tottenham-luotsista.

4. Sir Alex Ferguson

– Mielestäni hän toimi aikakaudella, jossa kyse oli ihmisen johtamisesta. Ja siinä Sir Alex oli luultavasti paras.

3. Jürgen Klopp

– Laitan Kloppin kolmanneksi, koska luulen, että hän on vasta alussa ja hänestä tulee vielä parempi. Hän on kolmas tällä hetkellä, mutta voi helposti olla ykkönen parin vuoden kuluttua.

2. Pep Guardiola

– Näin hänen joukkueensa omakohtaisesti, enkä ole koskaan nähnyt joukkuetta, jolla olisi tällainen liike. Hänen vaikutuksensa alemman tason liigoihin on ollut fantastinen, joten laitan Pepin toiseksi.

1. Arsene Wenger

– Valitsin Arsene Wengerin ykköseksi, koska hän muutti koko näkemystä nykyaikaisista jalkapalloilijoista. Hän toi niin monia asioita, joita ei oltu koskaan ajateltu. Hän muutti koko kurssin tullessaan Valioliigaan.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?