Liverpoolin tähtitoppari Virgil van Dijk sanoo katsoneensa koronaviruksesta johtuvan ottelutauon aikana vain yhden jalkapallo-ottelun.

Van Dijkin, 28, ja Liverpoolin lähimenneisyydestä löytyy otteluja, joita hän muistelee varmasti tulevaisuudessa mieluusti, mutta van Dijkia ei ole huvittanut kerrata tämän kauden tapahtumia läpi.

Hän kertoi Liverpoolin verkkosivuilla, että hän päätyi katsomaan itsensä tähdittämää Hollannin pääsarjan ottelua noin kymmenen vuoden takaa. Van Dijk aloitti ammattilaisuransa Groningenissa, josta hänen matkansa on jatkunut Celticin ja Southamptonin kautta Liverpooliin.

– En katso liiemmin jalkapalloa, jos totta puhutaan. En ole varsinkaan tällä kaudella katsonut mitään ottelua uudestaan. En tiedä miksi. Niin se vain on.

– Olen katsonut vain yhden ottelun. Se oli yksi ensimmäisistä peleistäni Hollannissa. Se tuli televisiosta ja pelasin siinä oikeana laitapuolustajana. En voinut uskoa, mitä tein siihen aikaan! Katsoin sen, koska olin silloin 18- tai 19-vuotias, enkä ollut katsonut sitä uudestaan sen jälkeen.

– Kaipaan jalkapallon katsomista ja tietysti sen pelaamista, mutta se on hieman vaikeaa. En ole katsonut yhtään Liverpoolin pelejä tällä kaudella. Olen nähnyt joitain huippuhetkiä sosiaalisesta mediasta. Niitä on mukava katsella ja niistä tulee hyvä mieli, mutta sen lisäksi en ole juurikaan katsonut [jalkapalloa].