Katso: Tältä näyttää Virgil van Dijkin kuntoutus – yksi asia antaa toivoa Liverpoolin kannattajille

© Kuva: Getty Images

Virgil van Dijk on palannut Dubaista ja työskentelee paluunsa eteen nyt Liverpoolissa.

29-vuotias hollantilaistoppari loukkaantui vakavasti lokakuussa pelatussa Merseysiden derbyssä. Polvivamma vaati leikkaushoitoa, josta toipuminen pelikuntoon vie vähintään puoli vuotta.

Van Dijkin kuntoutus on edistynyt hyvin. Kuntoutusjaksoa on takana jo liki neljä kuukautta, joten paluu lähestyy. Ei toki ihan lähiaikoina, mutta kenties vielä tämän kauden aikana.

Viimeiset kaksi kuukautta van Dijk kuntoutti itseään Dubain Nad al Sheba -kompleksissa. Kuntopyörän polkemisen ja voimaharjoittelun lisäksi hän kävi muun muassa joogatunneilla. Viimeisimmissä harjoituksissa otettin myös ensikosketuksia jalkapalloon polvileikkauksen jälkeen, mikä on aina tärkeä hetki kuntouksessa.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liverpool Echon mukaan van Dijk työskentelee nyt seuran henkilökunnan kanssa ja hän pyrkii palaamaan takaisin pelikentille mahdollisimman pian. Hollantilaiselle on räätälöity oma harjoitusohjelma, jonka toivotaan nopeuttavan hänen kuntoutumistaan.

Liverpool ei ole antanut missään vaiheessa osviittaa siitä, milloin van Dijk mahdollisesti nähtäisiin taas viheriöllä. Tieto hyvin edistyneestä kuntoutuksesta ja historia vastaavien vammojen toipumisajasta antavat kuitenkin uskoa siihen, että Liverpoolin tähtipuolustaja pukee vielä kauden 2020-21 aikana Reds-paidan päällensä.