Sir Alex Ferguson arvioi Wayne Rooneyn onnistumismahdollisuuksia uudessa valmentajapestissään: ”Se antaa hänelle hyvät lähtökohdat”

© Kuva: Getty Images

Sir Alex Ferguson uskoo Wayne Rooneyn omistavan hyvän pohjan valmennusuran käynnistämiseen. 35-vuotias Manchester Unitedin hyökkääjälegenda päätti pelaajauransa tällä viikolla saatuaan vakituisen valmennuspestin Mestaruussarjaa pelaavan Derby Countyn peräsimestä (lue lisää).

Rooney pääsi Derbyn vastuuvalmentajaksi Philip Cocun potkujen jälkeen. Englannin entinen maajoukkuemies oli aiemmin työskennellyt seurassa pelaajavalmentajana.

– Hän on Englannin kaikkien aikojen maalikuningas ja Manchester Unitedin maalikuningas sekä hänellä oli uskomaton pelaajaura. Se antaa hänelle hyvät lähtökohdat, valmentajalegenda arvioi lehdistölle Sports United against Dementia -tapahtumassa.

– Kyseessä on kuitenkin tulosala, joten hän tarvitsee tuloksia. Hän tietää sen paremmin kuin kukaan muu. Hänellä on ollut hyvä alku ja häneltä löytyy tuntemusta pelistä. Toivon hänen pärjäävän hyvin.

– Se on hänelle suuri askel. Hän on jalkapallouransa myötä varsin rikas nuori mies, joten hänen ei tarvitse alkaa valmentamaan elättääkseen perheensä. Hän kuitenkin haluaa tehdä sen ja sen on tärkeää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.