Wayne Rooney: Manchester United voittaa Valioliigan – ”Olen yhä sitä mieltä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin kaikkien aikojen maalintekijä Wayne Rooney uskoo, että joukkue palaa tällä kaudella Valioliigan mestariksi kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

United juhli viimeksi Valioliigan mestaruutta keväällä 2013, legendamanageri Sir Alex Fergusonin jäähyväiskaudella. Pokaaleja on tullut muissa kilpailuissa, mutta pääsarjassa muut kilpailijat ovat menneet Unitedista ohi.

Tällä hetkellä Manchester Unitedin tilanne näyttää kuitenkin valoisammalta. Ole Gunnar Solskjærin valmentama miehistö on Valioliigan piikkipaikalla kahden pisteen erolla paikallisvastustajaansa Cityyn, joka on pelannut ottelun vähemmän.

Mestaruustaisto näyttää menevän todella tiukaksi, mutta viisi pääsarjapokaalia Unitedissa voittanut Rooney, 35, uskoo, että hänen entinen työnantajansa juhlii päätöskierroksen jälkeen.

– Manchester United ei ole ollut muutamana viime vuonna valmis taistelemaan mestaruudesta, mutta nyt he ovat hankkineet [Bruno] Fernandesin ja [Edinson] Cavanin kaltaisia pelaajia, joilla on voittajan mentaliteetti. Siitä on ollut valtavasti apua, sanoi Derbya nykyisin  valmentava Rooney Sky Sportsin mukaan.

– Nyt heidän joukkueensa taistelee Valioliigan mestaruudesta. Sanoin täällä kuusi viikkoa sitten valmentajien toimistossa, että uskon Manchester Unitedin voittavan liigan. Olen yhä sitä mieltä tänään.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.