West Hamin David Moyes puhisi voiton jälkeen: ”Olen menettämässä täysin uskoni”

© Kuva: Getty Images

West Ham kaatoi Chelsean keskiviikkoillan Lontoon paikallisottelussa 3-2. Isäntien manageri David Moyes oli luonnollisesti helpottunut putoamiskamppailussa elintärkeistä pisteistä. Skotlantilainen kaatoi kuitenkin jälleen ämpärillisen VAR:n niskaan.

Tomas Soucekin puolen tunnin pelin jälkeen tekemä maali hylättiin lähes neljän minuutin videokelailujen jälkeen, sillä Michail Antonion katsottiin aiheuttaneen tilanteessa paitsion. Antonio makasi osuman syntyessä maassa.

– Antonio oli paitsioasemassa, häiriten Kepa Arrizabalagan näkökenttää, kuului virallinen perustelu ratkaisulle.

– Olen menettämässä täysin uskoni siihen, Moyes sanoi VAR-systeemistä.

– En haluaisi valittaa päätöksistä, mutta juuri sitä joudun nyt tekemään. Kaikkien mielestä maali olisi pitänyt hyväksyä. Kaikki meni meitä vastaan. Jotkut ratkaisut West Hamia vastaan ovat olleet todella heikkoja, enkä osaa selittää miksi.

Moyesin näkökanta on, että hänen joukkueensa taistelee tuulimyllyjä vastaan. Keskiviikkona yksi näistä taisteluista kantoi hedelmää.

– Olen sanonut pelaajlle, että meidän täytyy itse ansaita tuurimme, ja nyt se onnistui. Puskimme todella kovaa, ja teimme paljon hyviä asioita. Pelaajat ansaitsevat valtavasti kunniaa tästä.

Antonio kertasi asiat.

– Niin monessa pelissä olemme olleet lähellä, ja meiltä on viety maali. Nyt jäimme 0-1 -tappiolle, nousimme tasoihin, ja jäimme toistamiseen tappiolle. Onnistuimme silti nousemaan ja ottamaan voiton.

Lähde: Sky Sports


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.