Crystal Palacen pelaajat eivät pahoittaisi mieltään jos Wilfried Zaha jättäisi seuran ensi kesänä, kertoo joukkueen keskuspuolustaja Scott Dann.

Zaha, 26, puhui viime viikolla haaveestaan edustaa isompaa seuraa ja kokea Mestarien liigassa pelaamisen. (lue lisää) Roy Hodgsonin mukaan Zaha ei kuitenkaan olisi lähdössä Crystal Palacesta vielä moneen vuoteen (lue lisää).

Norsunluurannikkolainen on herättänyt paljon kiinnostusta Valioliigan jättiseurojen keskuudessa, joten Hodgson voi joutua hylkäämään isojakin siirtotarjouksia pitääkseen avainpelaajansa Selhurst Parkilla.

Dannin mukaan Crystal Palacen pelaajat ymmärtävät Zahan siirtohalut täysin.

– Jokainen pelaaja haluaa pelata korkeimmalla tasolla. Hän ei ole sanonut mitään ikävää. Hän pyrkii olemaan paras mahdollinen versio itsestään ja jos se tarkoittaa sitä että hänen on jossain vaiheessa vaihdettava seuraa, niin sitten se on sillä selvä. Kun sinulla tuollaista taitoa, joukkueet ovat satavarmasti perässäsi, Dann kertoi Evening Standardille.

– Ei ole montaa pelaajaa jotka pystyvät samaan kuin hän. Hänellä on taidot pelata aivan huipputasolla. Emme tietenkään haluaisi menettää häntä, mutta jos jotain tapahtuisi kesän aikana ja hän lähtee, olen varma että se on hänelle oikea ratkaisu. Eikä hän tule lähtemään halvalla, se on varmaa.