Crystal Palacen hyökkääjä Wilfried Zaha on lähes poikkeuksetta ollut kesäisin siirtohuhujen kohteena. Nykyinen siirtoikkuna ei tuota tämän osalta poikkeusta. Zahan perässä ovat Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund sekä AS Monaco.

Zahalla, 27, on vielä sopimustaan Palacen kanssa jäljellä kolme vuotta. Sky Sportsin mukaan Zaha on kuitenkin halukas jättämään seuran ja siirtymään isompiin ympyröihin, joissa olisi mahdollisuus pelata Mestarien liigaa.

Aiemmin Palacen manageri Roy Hodgson kertoi, että Zahan on tehtävä päätös tulevaisuutensa suhteen. Hodgsonin mukaan seura ei aio tällä kertaa asettua siirron tielle, mikäli siirtokorvaus on kohtuullinen.

– Jos hän päättää lähteä, se on seuralle ja hänelle itselleen dilemma. Jos hän tuntee niin, ettei halua olla kanssamme enää, se on surullista. Me yhä pidämme hänestä, emme voi kuitenkaan pakottaa häntä pitämään meistä. Tämä on tilanne, jonka vain hän ja seura voivat selvittää. Minulla ei ole siihen vastausta, Hodgson sanoi heinäkuussa.

PSG ja Dortmund pitävät Zahaa erinomaisena vaihtoehtona, jos joukkueidensa ykkösnimet lähtisivät. Dortmundissa Jadon Sanchoa on huhuiltu Manchester Unitediin, vaikkakin siirto on viime aikoina vaikuttanut hyvin epätodennäköiseltä. PSG:ssä yhä pohditaan Neymarin tilannetta, vaikka mies ei varmastikaan ole lähdössä ainakaan tänä kesänä mihinkään. Neymarin yllä on kuitenkin ollut jo pitkään epävarmuutta.

Crystal Palace sen sijaan on jo valmistautunut Zahan poistumiseen. Ainakin seura on jo kartoittanut korvaajan Zahalle. QPR:n hyökkäävä keskikenttäpelaaja Eberechi Eze on seuran toivelistalla. Palacen ensimmäinen tarjous Ezestä hylättiin, mutta seurat käyvät yhä keskusteluja siirrosta. QPR haluaa Ezestä arviolta noin 20 miljoonaa puntaa, eli noin 22,1 miljoonaa euroa.

Eze pelasi viime kaudelle Mestaruussarjassa 46 ottelussa, joissa syntyivät komeat tehot; 14 maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Ezen sopimus QPR:n kanssa on katkolla vuoden päästä.