Lähde: Arsenalin huippuotteita esittänyt ranskalaispelaaja muuttanut mieltään – haaveileekin tulevaisuudesta pohjoislontoolaisissa

© Kuva: Getty Images

Arsenalin 20-vuotias keskuspuolustaja William Saliba on ihastuttanut lainapestillään Marseillessa.

Hän on aiemmin kertonut halustaan siirtyä pysyvästi ranskalaisseuraan kesällä. Tämän sopimus pohjoislontoolaisten kanssa jatkuu aina vuodelle 2024.

Myös Marseille haluaisi kuumeisesti huippulupaavan topparin jäävän Ranskaan. Saliba lähti lainalle, koska Gunners hankki hurjalla siirtosummalla Ben Whiten.

Lisäksi muun muassa Rob Holding, Pablo Mari ja Calum Chambers vaikuttivat olevan hänen edellään manageri Mikel Artetan papereissa.

Tilanne on kuitenkin football.londonin mukaan muuttunut. Mari lähti lainalle Udineseen ja Chambersin sopimus päättyy kesällä.

Saliba on lähteen mukaan muuttanut mieltään ja haluaa taistella itselleen paikan Arsenalista. Nuori ranskalainen pystyy tarvittaessa tuuraamaan myös oikealla laidalla.

Arteta sanoi jo syksyllä, että Saliballa on edelleen tulevaisuus Gunnersissa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ranskalaistoppari saa mahdollisuuden osoittaa tasonsa ensi kaudella.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.