Chelsean laitahyökkääjä Willian on liittynyt useiden muiden valioliigapelaajien ja -managerien joukkoon, jotka ovat jakaneet vahvan mielipiteensä kauden jatkamisesta koronaviruspandemian keskellä.

Valioliiga toivoo löytävänsä kauden loppuun pelaamiselle turvallisen ratkaisun, joka miellyttäisi kaikkia osapuolia. Useita ehdotuksia on jo esitelty, kuten kaikkien siirrettyjen pelien pelaamista neutraaleilla stadioneilla, mutta seurat ovat olleet jyrkästi ideaa vastaan.

Valioliiga haluaisi tiettävästi saada pelit käyntiin 19. kesäkuuta, mutta Willian on liittynyt Sergio Agüeron ja Troy Deeneyn kaltaisten pelaajien joukkoon ilmaisemalla hänen tyytymättömyytensä sarjan tuoreimpiin suunnitelmiin.

– Totta puhuen, minun näkökulmastani, useat pelaajat – suurin osa, sanoisin – tuntisivat olonsa epämiellyttäväksi, jos meidän olisi palattava juuri nyt, hän kertoi London Evening Standardille.

– Olemme kaikki halukkaita palaamaan, me todella ikävöimme pelaamista ja sen tekemistä, mitä me rakastamme tehdä. Mutta sen on oltava meille turvallista. Siitä näkökulmasta me katsomme asiaa. Meidän terveytemme on oltava etusijalla.

[readmore from=Koronavirus]

– Joten juuri nyt, pelaajat eivät tunne oloaan mukavaksi ennen kuin palaaminen on täysin turvallista.

– Meidän joukkueemme on keskustellut paljon netin ja erilaisten sovellusten välityksellä, ja meillä on ollut myös joitain kokouksia. [Frank] Lampard on välittänyt meille tiedon siitä, mitä Valioliiga haluaisi tehdä.

– Me emme kuitenkaan vielä tiedä, miten tilanne tulee ratkeamaan, kun menemme ajassa eteenpäin. Toivottavasti me saamme tietää muutaman päivän sisällä. Valioliiga tulee pitämään kokouksen ja he tulevat ilmoittamaan meille seuraavista askelista, Willian päätti.