Chelsea on avannut jatkosopimusneuvottelut uudelleen Willianin kanssa. Seura ei kuitenkaan voi tarjota pelaajalleen kuin kahden vuoden mittaista jatkoa, Goal uutisoi.

31-vuotias hyökkääjä on jo julkisesti ilmoittanut haluavansa kolmen vuoden jatkopahvin jatkaakseen Stamford Bridgellä. Chelsea, jolla ei ole ollut tapana pidentää yli 30-vuotiaiden pelaajien sopimuksia kuin entintään yhdellä vuodella, yrittää kuitenkin saada Willianin muuttamaan kantaansa.

Jos yhteisymmärykseen ei vieläkään päästä, haluaa Willian jatkaa uraansa toisen lontoolaisseuran riveissä. Aiemmin tällä viikolla Willian hylkäsi rahakkaan sopimustarjouksen nimeämättömältä kiinalaisseuralta, Goal paljastaa.

Frank Lampardin ryhmä on tietoinen Arsenalin ja Tottenhamin osoittamasta kiinnostuksesta, eikä Chelsea halua Willianin siirtyvän ilmaiseksi paikallisvastustajan riveihin.

Willian on ollut viimeisten viikkojen aikana erinomaisessa vireessä, mikä on luonnollisesti vaikuttanut myös Chelsean päätökseen avata sopimusneuvottelut uusiksi. Brassilaituri on tehnyt kolme maalia Valioliigan jatkuttua, lähestyen uransa tehokkainta kautta Chelsean riveissä.

August
September
October
November
December
January
February
March
April
May
June
𝙅𝙪𝙡𝙮

Willian is the first player to score a Premier League goal in every month of the year! 📆