Wolverhampton nappasi kauden ensimmäisestä valioliigaottelussaan 2-0-voiton Sheffield Unitedin vieraana maanantai-iltana.

Wolverhampton sai avauspelilleen unelma-alun, kun se osui kahdesti heti ensimmäisen kuuden minuutin sisään. Mikään joukkue ei ole tehnyt Valioliiga-avauksessaan kahta maalia yhtä nopeasti.

Etenkin toisella jaksolla Sheffield United kävi ajoittain lähellä kavennusmaalia, mutta jäi lopulta nollille Bramalla Lanen tyhjien katsomoiden edessä.

Wolves

@Wolves
FT | #SHU 0-2 #WOL

Perfect start in the game. Perfect start in the season. #SHUWOL

⏱🐺

Wolverhampton otti kamppailussa johdon heti ensimmäisestä hyökkäyksestään, kun peliä oli takana vain kolme minuuttia. Daniel Podencen keskitys vasemmalta laidalta löysi Raul Jiménezin boksista, jonka jälkeen meksikolaishyökkääjä laukoi pallon puolivolleylla komeasti yläkulmaan.

Kolmea minuuttia myöhemmin Jiménez kävi uudelleen lähellä, mutta Aaron Ramsdale torjui laukauksen kulmapotkuksi. Erikoistilanteesta Wolves kuitenkin onnistui jälleen ja siirtyi kamppailussa jo 2-0-johtoon. Romain Saïss puski Pedro Neton voimalla sisään, eikä Chris Wilder voinut uskoa silmiään kentän laidalla.

6 - @Wolves have gone 2-0 up within six minutes against Sheffield United - the earliest any side has ever scored twice in their opening match of a @premierleague campaign. Lightning. #SHUWOL

Ottelu käynnistyi Sheffield Unitedin osalta karmaisevalla tavalla. Lisää ongelmia Blades-puolustajille aiheutti Adama Traorén vikkelät jalat ja kookas ruho, kun hän pujotteli vastustajiensa ohitse peräti viisi kertaa ensimmäisen puolituntisen aikana.

In his first 25 minutes of the 2020-21 Premier League season, Adama Traoré has completed five take-ons.

The Dribble King is back. 💨

Sheffield Unitedin ensimmäinen todellinen maalintekopaikka nähtiin toisen jakson alussa, kun John Fleck pommitti pallon John Lundstramin syötöstä tolpan juureen. George Baldock pääsi vielä kiinni reboundiin, joka kuitenkin viuhui ohitse maalin Conor Coadyn jaloista.

70 minuutin kohdalla Wolverhamptonille avautui loistotilaisuus sinetöidä ottelu, kun maalintekijät Jiménez ja Saïss ryntäsivät yhdessä kohti Sheffield Unitedin maalia. Ramsdale torjui marokkolaispuolustajan laukauksen kuitenkin tolppaan, eikä Jiménez onnistunut ohjaamaan vastapalloa sisään.

Ottelu päättyi Sheffield Unitedin pienestä loppukiristä huolimatta Wolverhamptonin 2-0-voittoon.