Arsenalin surkea alkukausi sai jatkoa – Wolves-kärki loukkaantui pahannäköisesti

© Kuva: Getty Images

Arsenal ja Wolverhampton iskivät yhteen Emiratesilla sunnuntai-iltana. Wolves nappasi täyden pistepotin mukaansa Lontoosta maalein 2-1.

Ottelu sai karmean alun, kun David Luiz ja Raúl Jiménez iskivät päänsä yhteen kulmatilanteessa. Kaksikkoa hoidettiin pitkään kentän pinnassa. Luiz kykeni jatkamaan ottelua side päässään peittämässä verijälkiä, mutta Jiménezin tilanne oli pahempi.

Meksikolaiskärki kannettiin paareilla pukusuojiin ja vietiin sairaalaan. Myöhään sunnuntai-iltana Sky Sports kertoi Jiménezin olevan tajuissaan.

Avausjaksolla pelattiin kymmenen minuuttia lisäaikaa Jiménezin ja Luizin tilanteen seurauksena.

Arsenalille sunnuntainen tappio oli jo kolmas peräkkäinen kotistadionillaan Valioliigassa. Seura on sarjataulukossa vasta 14. sijalla ja kerännyt kymmenestä ottelusta ainoastaan 13 pistettä.

Ottelun avausmaali nähtiin 27. minuutilla, kun Pedro Neto vei Wolverhamptonin vierasjohtoon. Leander Dendocker puski pelivälineen ylärimaan ja Neto oli ensimmäisenä hereillä, kun pallo kimposi rimasta pelattavaksi. Pallo maaliin ja Wolves johtoon.

Gabriel Magalhães puski Arsenalin tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Wolves nousi johtoon vielä ennen taukoa. Arsenal-vahti Bernd Leno ei saanut laukausta kunnolla kiinni ja peliväline pomppi Daniel Podencelle. Portugalilainen ohitti Arsenal-puolustajat ja iski pallon takakulmaan. Se jäi samalla ottelun voittomaaliksi.

Toisella jaksolla Arsenal hallitsi palloa ja pelitapahtumia, mutta siitä huolimatta todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Wolves nousi voittonsa myötä sarjassa kuudenneksi.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?