Adebayoria huhutaan Tottenhamiin

Football365.com sivuistoilla uutisoidaan Emmanuel Adebayorin mahdollisesta siirtymisestä Tottenhamiin. Tottenham tarvitsee hyökkääjiä ja loukkuun Manchester Cityssä jäänyt pelaaja varmasti siirtyisi mielellään toiseen seuraan. 27-vuotias togolainen pelasi Arsenalissa vakuuttavasti tehden 104 ottelussa 46 maalia.

Ainut este Adebayorin siirtymisessä White Hart Lanelle saattaa olla pelaajan viikkopalkassa. Kookas kärkimies nimittäin tienaa Cityssä tällä hetkellä 170 000 puntaa viikossa. Tottenhamin odotetaan tekevän muitakin siirtoja vielä.

”Muut joukkueet ovat myös vahvistuneet. Jos haluamme paikan Mestareiden Liigaan, tarvitsemme ainakin pari uutta vahvistusta. Tällä hetkellä kilpailemme realistisesti Liverpoolin ja Arsenalin kanssa”, myöntää Harry Redknapp.