Viikonlopun murskajaisten jälkeen on Arsenalin manageri Arsene Wengerr joutunut massiiviseen pyöritykseen. Manchester United voitti kotonaan Tykkimiehet peräti 8-2.

Viimeksi lontoolaisia vastaan on tehty kahdeksan maalia vuonna 1896 Loughborough Townin toimesta. Wengerin aikana suurin tappio tuli 2001 myös ManUa vastaan: 1-6.

Wenger pyysi anteeksi faneilta: ”Pyydämma anteeksi ja nostamme tasoamme ja intohimoamme ensi peliin”. Hän myös korostaa, ettei usko suurilla tappiolla olevan pieniä suurempaa merkitystä. Sinänsä hyvin ristiriitainen lausahdus, kun ottaa huomioon miehen käyttäneen Valioliigan virallisen sivuston mukaan haastattelussa myös sanoja ”häpeällinen” ja ”nöyryyttävä”.

Noin 3 000 Arsenal fania saavat ilmaiset liput tai rahojen palautuksen korvaukseksi, että matkustivat Old Traffordille katsomaan katastrofiottelua.

Tykkimiesten kapteeni Robin van Persie kommentoi ottelua seuraavasti: ”Tulos olis kentän tapahtumien mukainen. Me emme vain olleet tarpeeksi hyviä. Meidän täytyy tulla toimeen sen kanssa. Emme voi paeta loukkaantumisten ja pelikieltojen taakse. Ne eivät ole tekosyitä. Heillä oli myös loukkaantumisia.”