Seuraavassa siirrot, jotka tehtiin viimeisenä mahdollisena päivänä ennen siirtoikkunan sulkeutumista klo 1.00 Suomen aikaan.

Liverpool tyhjensi odotetusti ylikansoitettua vaihtopenkkiään: Joe Cole lähti Ranskan liigaan Lillen riveihin lainalle. Pian tämän jälkeen ilmoitettiin, että Christian Poulsen lähtee myös Ranskaan. Mies myytiin Evianin joukkueeseen. Pooliin saadaan myös yksi paluumuuttaja, kun kohuttu Craig Bellamy todellakin palaa seuraan.

Arsenal oli odotetun aktiivinen viimeisinä hetkinä ja hankki useita pelaajia. Brasilialainen puolustaja Andre Santos tulee seuraan Fenerbahcesta ja saksalainen takamies Per Mertesacker Werder Bremenistä. Viime hetken kuumia uutisia olivat Evertonin Mikel Artetan kaupan onnistuminen ja Yossi Benayuonin lainaaminen Chelseasta. Tykkimiehet eivät aivan Fabregasin ja Nasrin tasoista paikkausta hankkineet, mutta fanit varmasti huokaisevat helpotuksesta nähdessään seuran vahvistuneen.

Chelsea yllätti hankkimalla Liverpoolin Raul Meirelesin viime hetkillä. Portugalilainen oli tuona hetkenä jo päivän kolmas lähtijä Poolista. Pakkahan tosin jatkoi vielä tyhjentymistään…

Sunderland täydensi jo kovasti vahvistunutta joukkuettaan lainaamalla Nicklas Bendtnerin Arsenalista loppukaudeksi.

Manchester Cityn hyökkääjä John Guidetti lähtee lainalle Hollantiin Feyenoordin riveihin. Cityhän jo aikaisemmin julkisti hankkineensa entisen Unitedn miehen Owen Hargreavesin, jonka naapuriseura vapautti viime kauden päätteeksi.

QPR jatkoi kassansa tyhjentämistä hankkimalla huhutun Shaun Wright-Phillipsin Manchester Citystä. Mies on jäänyt seurassa todella heikkoon asemaan keskikentän ollessa vaihtopenkkiä myöten täynnä huippu nimiä. QPR:n manageri Neil Warnock hankki seuraan myös Sunderlandin puolustajan Anton Ferninandin ja Southamptonin laiturin Jason Puncheon.

Wigan hankki Celticistä laituri Shaun Maloneyn sekä Chelseasta lainalle Patrick van Aanholtin.

Tottenham hankki West Hamista viidellä miljoonalla punnalla keskikenttämies Scott Parkerin. Vaihdossa Spurs lainasi Hammersille David Bentleyn. West Hamiin matkasi muuten myös Arsenalin keskikenttäpelaaja Henri Lansbury kauden mittaisella lainasopimuksella.

Fulham hankki tsekkiläisen puolustajan Zdanek Grygeran lainalle Juventuksesta, portugalilaisen hyökkääjän Orlando San vapailta markkinoilta sekä Twentestä Bryan Ruizin pysyvällä siirrolla.

Aston Villa osti Tottenhamilta puolustaja Alan Huttonin ja lainasi kaudeksi Jermaine Jenasin. Villa myös sopi hankkivansa irlantilaisesta Shamrock Roverista tammikuussa Enda Stevensin.

Bolton hankki hyökkääjä Gael Kakutan kuuden kuukauden lainasopimuksella Chelseasta ja osti Liverpoolista David Ngogin tehden miehen kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

Evertonin kärkimies Jermaine Beckford myytiin Mestaruussarjan Leicester Cityyn, mutta Artetaa korvaamaan hankittiin lainasopimuksilla Real Madridista Royston Drenthe ja Tigresin Denis Stracqualursi.

Stoke City hankki Spursin Wilson Palacioksen ja Peter Crouchin sekä Birminghamin Cameron Jeromen.

Swansea City lainasi tammikuuhun asti yltävällä sopimuksella Fulhamin puolustajan Rafik Hallichen. Seura osti Lensistä Darnel Situn ja Leedsin Federico Bessonen.

Blackburn vahvisti miehistöään kaappaamalla Birminghamin puolustaja Scott Dannin.