Jälleen heikon Valioliigastartin kokenut Everton saa faneilta lokaa niskaansa. Evertonin virallinen faniryhmä The Blue Union on turhautunut joukkueen suuntaan ja se aikoo järjestää protestimarssin ennen lauantain ottelua Aston Villaa vastaan, uutisoi BBC.

”Tämä ei ole henkilökohtainen hyökkäys joukkueenjohtaja Bill Kenwrightia kohtaan. Me protestoimme joukkueen heikosta aktiivisuudesta pelaajamarkkinoilla”, toteaa The Blue Unionin puheenjohtaja Joe Jennings.

Merseysiden poliisi on myöntänyt marssille luvan. Kulkue, johon uskotaan osallistuvan satoja faneja, lähtee stadionin liepeiltä klo 16.00 Suomen aikaa ja päättyy johtoportaan sisäänkäynnille.

Everton menetti Mikel Artetan Arsenaliin ja Jermaine Beckfordin Leicesteriin. Saaduilla 14 miljoonalla punnalla ei ole hankittu pelaajia. Koko kesän aikana manageri David Moyes on hankkinut vain kolme lainapelaajaa.