Arsenal ja Chelsea jäivät molemmat Mestarien liigassa tasapeleihin.

Arsenal näytti vaisulta koko pelin ajan Marseillea vastaan ja manageri Arsene Wenger sai jälleen todeta, ettei Robin van Persielle ole löytynyt potentiaalista korvaajaa. Van Persien aloitti ottelun penkiltä, kun Park Chu-young juoksutettiin avaukseen.

Gunners johtaa edelleen omaa lohkoaan vaikka jäikin kotonaan 0-0 tasapeliin.

Chelsea möhli myös oman ottelunsa tasapeliin Genkiä vastaan. Lukemat olivat 1-1, mutta lontoolaisille tarjottiin paikkoja voittaa ottelu useaankin kertaan. David Luiz epäonnistui rangaistuspotkussa, jonka hän pääsi laukomaan Nikolas Anelkan sijasta, kun ranskalainen oli epäonnistunut itse pilkulta Evertonia vastaan. Tulos oli silti sama, eikä maalia syntynyt.

Chelsea johtaa myös lohkoaan edelleen.