Taas pelataan kolmena päivänä täysi kierros!

Tässä ottelut ja alkamisajankohdat Suomessa:

Lauantai 10.12.
17:00 Arsenal – Everton
17:00 Bolton – Aston Villa
17:00 Liverpool – QPR
17:00 Man Utd – Wolves
17:00 Norwich – Newcastle
17:00 Swansea – Fulham
17:00 West Brom – Wigan

Sunnuntai 11.12.
15:30 Sunderland – Blackburn
18:00 Stoke – Tottenham

Maanantai 12.12.
22:00 Chelsea – Man City

Ennakkoon kovin peli taidetaan pelata viimeisenä eli Mestarien liigassa jatkoon edennyt Chelsea kohtaa sarjajohtaja Manchester Cityn. City kärsi kovan kolauksen, kun se tippui Mestarien liigassa jo alkulohkossa. Jatkuuko tappioton kausi kotimaassa vai onnistuuko hyvään vireeseen yltynyt lontoolaisjoukkue ottamaan ensimmäisenä täydet sarjapisteet Cityltä?

Manchester United koki katastrofaalisen putoamisen Mestarien liigasta ja menetti kapteeni Nemanja Vidicin sairastuvalle loppukaudeksi. Näyttöhalut ovat kovat sir Alex Fergusonille, joka lyhyen ajan sisään on joutunut nöyrtymään Carling Cupissa sekä Mestarien liigassa. Menestymään tottunut seura tavoittelee vielä pokaaleita Valioliigassa sekä FA Cupissa, joten voitettavaa riittää. Vastustaja Wolves on kyntänyt alkukierroksia lukuunottamatta pahasti ja kaipaisi kaikki mahdolliset pisteet tässä vaiheessa välttääkseen putoamistaistelun loppukaudesta.

Mielenkiintoista on myös nähdä onnistuuko Stoke pitämään kotonaan huippuvireisen Tottenhamin aisoissa.