Viikonlopun kierroksesta ei ole vielä pölyt laskeutuneet, kun uudet ottelut ovat jo ovella. Moni pitää vuodenvaihteen otteluruuhkaa yhtenä kauden ratkaisuhetkistä. Seurat joutuvat pelaamaan lyhyen ajan sisällä useita pelejä ja yllätyksiltä ei voida välttyä.

Viime viikonloppuna pelit sujuivat kutakuinkin ennakkosuosikkien komennossa ja sarjan kärjessä manchesterilaisjoukkueet vahvistivat asemiaan. Samalla sarja häntäpäässä Bolton ja Blackburn ajautuivat entistä pahempaan lamaan.

Tässä listaus ensi viikon otteluista:

Tiistai 20.12.
21:45 Wolves – Norwich
22:00 Blackburn – Bolton

Keskiviikko 21.12.
21:45 Aston Villa – Arsenal
21:45 Man City – Stoke
21:45 Newcastle – West Brom
22:00 Everton – Swansea
22:00 Fulham – Man Utd
22:00 QPR – Sunderland
22:00 Wigan – Liverpool

Torstai 22.12.
22:00 Tottenham – Chelsea

Mielenkiintoisin ottelu lienee heti tiistaina pelattava Blackburn – Bolton, jossa panokset ovat todella kovat. Häviävä seura alkaa olla jo todella tukalassa tilanteessa, eikä voittajakaan nouse putoamisviivan yläpuolelle. Ottelusta voidaan odottaa todella vauhdikasta ja fyysistä.

Tiistain toisessa ottelussa kohtaavat Wolves ja Norwich. Susilauma on tipahtanut jo juuri putoamisviivan yläpuolelle, kun taas sarjanousija Norwich löytyy komeasti sarjan paremmalta puoliskolta.

Keskiviikona kamppailuista nostettakoon Newcastlen ja West Bromin kohtaaminen, jossa todelliseen voitottomaan putkeen loistavan alkukauden jälkeen vajonnut Newcastle alkaa olla pakkovoiton edessä. Kamppailu europaikoista karkaa armotta Magpiesiltä, jos kurssia ei saada käännettyä takaisin.

Kierroksen päättää Tottenhamin ja Chelsean välinen kärkikamppailu. Chelsea voitti ensin komeasti sarjakärki Manchester Cityn, mutta jäi yllättäen 1-1 tasapeliin viime kierroksella Wigania vastaan. Sekä Spurs että Chelsea taistelevat tällä hetkellä tiiviisti sarjan kolmospaikasta. Voitolla Tottenham nousisi tiiviisti jopa kamppailemaan sarjan kakkospaikasta Manchester Unitedia vastaan tulevina kierroksina.