Chelseassa pelaava Oriol Romeu saattaa siirtyä takaisin Barcelonaan, josta hänet vastikään ostettiin Lontooseen.

Barcelona on ilmaissut halunsa ostaa nuorukainen takaisin ja ovatkin nostaneet esiin sopimuspykälän, jonka mukaan heillä olisi oikeus ostaa mies takaisin 10 miljoonalla punnalla ensimmäisen Chelseakauden jälkeen tai 15 miljoonalla toisen kauden jälkeen.

Chelsean manageri Andre Villas-Boas ei näe asiaa samalla tavalla. Hän sanoo pykälän olevan voimassa vain, jos lontoolaiset tahtovat myydä miehen.

Romeun agentin mukaan mies ei haikaile välittömästi takaisin Espanjaan, mutta toteaa nuorukaisen unelmana olevan Barcassa pelaaminen.

Agentin mukaan he tulevat seuraamaan mikä seura sopii Romeulle parhaiten ja missä hän kehittyy hyvin. ”Ehkä siirto on mahdollinen vuonna 2013”, agentti Javier Magico Diaz sanoo espanjalaiselle Marca-verkkosivustolle.