Huomenna pelataan seitsemän peliä, jotka avaavat Valioliigakierros numeron 21. Tottenhamin ja Evertonin pelattua rästipelinsä, ovat kaikki seurat nyt pelanneet yhtämonta ottelua.

Mielenkiintoisimmiksi otteluiksi nostaisimme seuraavat ottelut:

Manchester United vs Bolton:
Unitedilla on takanaan jo kaksi peräkkäistä tappiota Valioliigassa, joten paineet ovat sir Alex Fergusonin miehillä kovat. Bolton pyrkii taistelemaan itseään pois putoamisviivan alapuolelta, mutta vastus Old Traffordilla tulee olemaan kova.

Tottenham – Wolves:
Spurs joutui pelaamaan viikolla rästipelinsä alta pois ja lepoaikaa ei juuri jäänyt. Mielenkiintoista on nähdä juoksuttaako manageri Rednkapp kovinkin muuttuneen miehistön susilaumaa vastaan kentälle, jolloin jättiyllätys voisi muhia ilmassa.

Newcastle – QPR
Valmentajaansa vaihtanut QPR on tiukan paikan edessä, kun he matkaavat Magpiesin vieraaksi Sports Direct Arenalle. Newcastle onnistui voittamaan Manchester Unitedin viime kierroksella, mutta muuten lähiajat ovat sujuneet mollivoittoisesti. Voitto QPR:stä kohentaisi seuran mahdollisuuksia pysyä kärkikahinoissa mukana. QPR taasen on vaarassa pudota putoamisviivan alle, jos pisteitä ei ala tulemaan.

Wigan – Man City:
Manchester City koki viikon sisään kaksi kirvelevää kotitappiota Cup-otteluissa. Sarjajohto on vain kolme pistettä, ja perässä selkään huohottavat paikalliskilpailija United ja Tottenham. Sarjan toiseksi viimeisenä majaileva Wigan on totta kai selkeä altavastaaja, mutta Manchesterin siniset ovat näyttäneet alkukauden jälkeen kuolevaisuuden merkkejä.

Tässä kierroksen kaikki ottelut:

Lauantai 14.1.
17:00 Aston Villa – Everton
17:00 Blackburn – Fulham
17:00 Chelsea – Sunderland
17:00 Liverpool – Stoke
17:00 Man United – Bolton
17:00 Tottenham – Wolves
17:00 West Brom – Norwich

Sunnuntai 15.1.
15:30 Newcastle – QPR
18:00 Swansea – Arsenal

Maanantai 16.1.
22:00 Wigan – Man City