Arsenal on periaatteessa ulkona kaikkien kilpailujen voittotaistosta, kun se hävisi eilen Sunderlandilla FA Cupissa.

Kyseessä on jo peräti seitsemäs vuosi putkeen, kun Gunners ei onnistu voittamaan minkäänlaista täytettä mitalikaappiinsa.

Soccernetin mukaan manageri Arsene Wengeriä on pyydetty unohtamaan ”tiukan markan” -periaatteensa, ja investoimaan joukkueeseen kunnolla.

Normaalisti Arsenal on hankkinut potentiaalisia nuoria pelaajia, mutta seuran vetovoima on hiipunut viime vuosina. Tällä kaudella lontoolaiset menettivät nuoret tähtensä Cesc Fabregasin ja Samir Nasrin Barcelonaan ja Manchester Cityyn.

Seuran kapteenin Robin van Persien odotetaan olevan ensimmäinen pelaaja, joka voi hyötyä uudesta rahapolitiikasta. Hänellä on enää vuosi jäljellä sopimusta, ja Arsenalin odotetaan tarjoavan miehelle todella rahakasta jatkosopimusta.

Wengerin odotetaan myös laittavan rahaa likoon uusien valmiiden tähtipelaajien tarjouksiin. Soccernetin arvioiden mukaan tällaisia ovat ainakin Lillen Eden Hazard ja Borussia Dortmundin Mario Götze, jonka perässä ovat huhujen mukaan myös muun muassa Manchester United ja Liverpool.