Wolvesin johdon fiaskoksi muuttunut managerin etsintä sai uuden käänteen, kun seura ilmoitti tänään aamulla Terry Connorin ottavan ohjat loppukaudeksi.

Connor toimi erotetun Mick McCarthyn avustajana, ja hän luotsaa susilaimaa viimeisten 13. ottelun ajan. Hän saapui seuraan vuonna 1999 reservien manageriksi. Kaudesta 2008-09 lähtien hän oli McCarthyn apulaisvalmentaja.

Brittimedia on viime päivinä vahvasti kyseenalaistanut McCarthyn pikaisen erottamisen, kun muun muassa Alan Curbishley, Brian McDermott ja Walter Smith kaikki kieltäytyivät tarjotusta managerinpaikasta. Paikasta kiinnostuneet Steve Bruce ja Dave Jones eivät Wolvesin johdon mielestä olleet sopivia kandidaatteja tehtävään.

Sekä nykyiset että entiset Wolvesin pelaajat ovat Guardian-lehden mukaan tyytyväisiä Connorin nimitykseen.