Chelsean entinen manageri, nykyisin Real Madridia luotsaava José Mourinho on Guardian-lehden mukaan tavattu Lontoossa katselemassa itselleen asuntoa.

Samalla Chelsean johto on ilmoittanut pettymyksensä nykyisen manageri Andre Villas-Boasin kommentteihin oman kotimaansa Portugalin TSF-radioasemalle.

Portugalilainen kyseenalaisti omistaja Roman Abramovichin pitkäjänteisyyden ja luottamuksen itseään kohtaan, ja sanoi pelkäävänsä potkuja.

Samassa haastattelussa hän myös vertasi surkeasti esiintyneen Fernando Torresin otteita Chelseassa flopanneisiin Andriy Shevchenkoon ja Mateja Kezmaniin. Myös tämä asia närkästytti lontoolaisten johtoryhmää.

34-vuotiaan Villas-Boasin miehistö on lähellä tippumista Mestarien liigasta hävittyään ensimmäisen osaottelun 3-1 Napolia vastaan, ja seuralla on kasassa neljä voittoa viimeisestä 14. ottelusta.

Varsinkin Chelsean vanhemmat pelaajat ovat jatkuvasti tuoneet ilmi kasvavan tyytymättömyytensä managerin toimintaan. Tämä on haitannut merkittävästi Villas-Boasin työskentelyä lähes hänen tulostaan lähtien.