Arsenal nousi voittoon Liverpoolia vastaan Robin van Persien kahdella maalilla. Hurjassa vireessä tällä kaudella ollut van Persie teki voittomaalin ottelun lisäajalla.

Ensimmäisellä puoliajalla Luis Suarez hankki joukkueelleen rangaistuspotkun, mutta Dirk Kuyt ei saanut palloa Wojciech Szczesnyn taakse. Liverpool meni ottelussa kuitenkin johtoon, kun Arsenalin Koscielny pisti pallon epäonnekkaasti omaan maaliin.

Toisen puoliajan aluksi nähtiin hurja tilanne, kun Mikel Arteta törmäsi Jordan Hendersonin kanssa ja menetti tajuntansa. Lisähapen avustamana mies kannettiin viiden minuutin hoidon jälkeen kentältä sairaalaan, jossa hänellä todettiin aivotärähdys.

Van Persie käänsi tämän jälkeen ottelun tekemällä ensin tasoituksen ja sitten yliajalla upean voittomaalin.

Joukkueiden välinen pistero on nyt jo kymmenen pistettä, joten liverpoolilaisten mahdollisuudet sarjan neljänteen sijaan alkavat olla olemattomat.

West Brom järjesti Chelsea manageri Andre Villas-Boasille todella tukalan yllätyksen voittamalla lontoolaiset 1-0 ottelun loppuhetkien maalilla.

11 aikaisempaa keskinäistä ottelua voittanut Chelsea oli varsinkin toisella puoliskolla altavastaajana, ja WBA nappasi ansaitusti voiton 82. minuutin Gareth McAuleyn maalilla.

Varsinkin Chelsean puolustus näytti jälleen todella sekavalta, ja omistaja Roman Abramovichille jää paljon mietittävää ottelun jälkeen.

Putoamiskamppailu on tällä kaudella viiden kauppa: QPR, ottelun vähemmän pelannut Wolves, Blackburn, Bolton ja Wigan ovat kaikki kahden pisteen sisällä toisistaan. Ero kuudenneksi viimeisenä olevaan Aston Villaan on jo kymmenen pistettä.