Viikonloppu ei tuonut lopullisia ratkaisuja mihinkään osaan sarjataulukkoa.

Mestaruustaistelussa manchesterilaisjoukkueet etenevät viimeiselle kierrokselle rinta rinnan, joskin Cityn osalta tilanne näyttää nyt todella herkulliselta.

0-2 vierasvoitto Newcastlesta oli suuri koetinkivi Roberto Mancinin miehistölle, mutta kahdella Yaya Touren maalilla siniset ottivat ison askeleen kohti ensimmäistä mestaruutta 44. vuoteen.

Jopa manageri Mancini itse tunnusti tässä vaiheessa, että he ovat nyt suosikkeja mestaruustaistossa. Tähän asti italialainen on sysännyt ennakkosuosikin asemat edelleen Manchester Unitedin päälle.

Tottenhamilla ja Newcastlella oli mahdollisuus ottaa sarjan kolmospaikka Arsenalin takerreltua Norwichia vastaan, mutta molemmat jättivät tilanteen hyödyntämättä.

Newcastlen tappio Cityä vastaan ei ollut yllätys, mutta Tottenhamin jääminen 1-1 tasapeliin Aston Villan vieraana oli heikko esitys.

Arsenal pitää nyt kolmospaikkaa pisteen erolla Tottenhamiin. Neljäntenä oleva Newcastle on jäänyt jo kaksi pistettä.

Putoamistaistelu on viimevuotiseen tapaan todella tiukka Wolvesin ollessa ainoa varma putoaja tässä vaiheessa.

Bolton näytti jo varmistelevan itselleen hyvät asemat, mutta viime hetkillä West Brom nousi tasapeliin ja QPR teki voittomaalin Stokea vastaan.

QPR saa viimeisellä kierroksella vastaan Manchester Cityn, joten jännitettävää riittää vielä. Jotenkin ei jaksa uskoa Wiganin enää kompastuvan tänään Blackburnia vastaa, joten tämä olisi sinetti Roversin haaveille sarjapaikan säilyttämisestä.

Tässä kaikki eiliset tulokset:

Sunnuntai 6.5.
Man United – Swansea 2-0
Aston Villa – Tottenham 1-1
Bolton – West Brom 2-2
Fulham – Sunderland 2-1
QPR – Stoke 1-0
Wolves – Everton 0-0
Newcastle – Man City 0-2