Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Gareth Barry loukkasi nivusensa eilisessä Norjaa vastaan käydyssä harjoitusottelussa. Barryn osallistuminen EM-kisoihin on loukkaantumisen vuoksi vaakalaudalla. Tieto vamman vakavuudesta saadaan lähipäivinä.

Puolustaja Glen Johnsonin kisamatka on niin ikään vaarassa varvasongelman takia. Näin ollen Roy Hodgson saattaa joutua kutsumaan sekä Jordan Hendersonin että Phil Jagielkan joukkueeseen.

Myös Irlannin joukkueella on loukkaantumishuolia. Birmingham Cityn keskikenttäpelaaja Keith Fahey kärsii Barryn tavoin nivusvammasta. Vamma on niin vakava, että Fahey jää varmuudella pois EM-karkeloista. Toistaiseksi miehen korvaa Derby Countysta pois potkittu Paul Green.

Faheyn lisäksi John O’Shean, Shay Givenin ja Kevin Foleyn osallistuminen kisoihin on epävarmaa. O’Shealla on nilkka-, Givenillä polvi- ja Foleylla pohjevamma.

Irlannin valmentaja Giovanni Trapattoni julkistaa tiistaina lopullisen miehistönsä.