Islantilaisesta Gylfi Sigurdssonista, 22, tuli Tottenhamin uuden managerin André Villas-Boasin ensimmäinen hankinta. Sigurdsson siirtyy Tottenhamiin saksalaisesta Hoffenheimista.

Menneellä kaudella Swanseassa lainalla pelanneen Sigurdssonin piti alun perin siirtyä lopullisesti Swanseaan 6,8 miljoonalla punnalla. Manageri Brendan Rodgersin lähtö Liverpooliin vesitti keskikenttäpelaajan siirron.

Vielä ennen Tottenhamia Sigurdssonin uskottiin siirtyvän Liverpooliin entisen managerinsa perässä.

Moni uskoo Sigurdssonin olevan se pelaaja, joka tulee korvaamaan keskikentällä Luka Modricin. Spekulaatiot Modricin siirron ympärillä ovat velloneet jo vuoden ajan. Ainakin Real Madridin ja Manchester Unitedin kerrotaan olevan kiinnostuneita Kroatian maajoukkuepelaajasta.

Menneellä kaudella Sigurdsson teki Swansealle seitsemän maalia 19 ottelussa.