Nykymuotoinen reservien oma sarja saattaa olla tiensä päätöksessä. Se saattaa saada rinnalleen kaksi uutta sarjaa jo tulevalle kaudelle, jos Valioliiga- ja Mestaruussarjajoukkueet pääsevät ensi viikolla yhtisymmärrykseen.

Yhteisen päätöksen syntyessä perustetaan alle 21- ja alle 18-vuotiaiden sarjat seuroille, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa mukaan. Kokonaisuudessaan 17. Valioliiga- ja kuusi Mestaruussarjaseuraa ovat ilmoittaneet kiinnostuksesta sarjoja kohtaan. Sarjojen piti alunperin alkaa vasta kaudella 2013/14.

Sarjojen tarkoituksena on saada seurojen nuorille pelaajille kausi täyteen tärkeitä otteluita, joissa kilpaillaan tosissaan merkittävistä voitoista. Sarjoilla pyritään luomaan hyvin kilpailuhenkinen ympäristö, jossa pelaajat kehittyisivät aikaisempaa nopeammin pääsarjatasoisiksi pelaajiksi.

Nykyisistä Valioliigaseuroista vain QPR, Swansea ja Wigan eivät tulisi olemaan mukana kilpailuissa.

Voi siis olla, että jo tällä kaudella pääsemme nauttimaan tulevien tähtien keskinäisistä kamppailuista Valioliiganurmilla!