Tottenham otti kauden avausvoiton, kun se haki täyden pistepotin Readingin vieraana. 1-3 voittoon päättyneen ottelun hahmo oli kaksi maalia iskenyt Jermain Defoe.

Spurs siirtyi 0-1 johtoon 18. minuutilla, mutta tämän jälkeen seuraavaa osumaa saatiin odottaa aina viimeiselle neljännekselle asti. Gareth Bale iski onnekkaasti pallon tukijalallaan maaliin ja Tottenhamin kova rynnistys palkittiin. Defoe iski vielä muutama minuutti myöhemmin lukemat 0-3.

Yliajan ensimmäisellä minuutilla Hal Robson-Kanu kavensi lukemiin 1-3, mutta lähemmäksi ei kotijoukkue päässyt.

Voitto oli todellakin vasta kauden ensimmäinen Tottenhamille, kun takana on neljä ottelua. Reading on kolmen ottelun jälkeen vielä voitoitta.