Roy Hodgson on nimennyt ryhmän, jolla Englanti kohtaa Ruotsin harjoitusmaaottelussa. Joukkueessa on mukana pitkään loukkaantuneena ollut Jack Wilshere. Carl Jenkinsonin pelaaminen riippuu byrokratiasta. Ottelu avaa Tukholman uuden Friends Arena -stadionin, jonka kapasiteetti on 50 100.

Wilshere on pelannut vasta kolme kertaa Arsenalin edustusjoukkueessa loukkaantumisensa jälkeen. 20-vuotias keskikenttäpelaaja oli sivussa pelikentiltä 16 kuukautta erilaisten jalkavammojen takia. Wilshere pelasi edellisen kerran maajoukkueessa vuoden 2011 kesäkuussa.

Puoliksi suomalaisen Jenkinsonin liittyminen joukkueen vahvuuteen riippuu kansainvälisen jalkapalloliitto FIFAn hallinnoimmasta peliluvasta.

Wilsheren ohella mielenkiintoinen valinta on Leon Osman. Evertonin 31-vuotiaalle Osmanille maaottelureissu on ensimmäinen.

Kapteenina toimiva Steven Gerrard pelaa ottelussa sadannen maaottelunsa. Ashley Colella on tällä hetkellä myös 99 ottelua vyöllään, mutta loukkaantuminen siirtää Chelsea-pakin juhlaottelun tuonnemmaksi. Loukkaantumisten takia sivussa ovat myös Frank Lampard, Jack Rodwell, Joleon Lescott ja James Milner.

Englannin maajoukkue Italia-otteluun:

Maalivahdit: Fraser Forster (Celtic), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich City).

Puolustajat: Leighton Baines (Everton), Ryan Bertrand (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Steven Caulker (Tottenham Hotspur), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Ryan Shawcross (Stoke City), Kyle Walker (Tottenham Hotspur).

Keskikenttäpelaajat: Tom Cleverley (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Aaron Lennon (Tottenham Hotspur), Leon Osman (Everton), Jonjo Shelvey (Liverpool), Raheem Sterling (Liverpool), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal), Ashley Young (Manchester United).

Hyökkääjät: Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Chelsea), Daniel Welbeck (Manchester United).