reading fcReading on erottanut manageri Brian McDermottin. Ykkössuosikki seuraajaksi on Paolo Di Canio.

Di Canio luotsasi 21 kuukautta Swindon Townia, mutta jätti tehtävät kolme viikkoa sitten. Hän oli katsomassa Readingin ja Aston Villan välistä ottelua Madejski Stadiumilla lauantaina.

McDermott joutuu jättämään tehtävänsä, kun Royals majailee sarjan toiseksi viimeisenä. Hän tuli seuran manageriksi vuonna 2009 ja nosti joukkueen upeasti Valioliigaan täksi kaudeksi.

Italialainen Di Canio on linkkitetty Royalsin lisäksi myös West Hamiin, sillä Sam Allardycen jatko ei ole varmaa.

Muita potentiaalisia managereita markkinoilta ovat Nigel Adkins, Roberto Di Matteo ja Readingin oma valmentaja Nigel Gibbs.

Seuran virallisessa tiedottessa maanantai-iltana todettiin, että muutos tässä vaiheessa oli pakollista: ”Brian nosti meidät Valioliigaan viime vuonna toista kertaa seuran historiassa – kiitos hänelle siitä. Kuitenkin nykyisessä tilanteessa omistaja Anton Zingarevich pitää muutosta välttämättömänä”.

Potkuja pidetäänkin seuran omistajan sooloratkaisuna, sillä joukkueen muu henkilökunta ja pelaajat ylistävä McDermottia vuolaasti. Hänet valittiin vain kuukausi sitten Valioliigan kuukauden manageriksi. Tämän jälkeen tosin alla on jo neljä perättäistä tappiota.