Eurooppa-liigan toisen kierroksen alkuillan ottelussa Tottenham ryösti pisteet Anzhi Makhachkalalan kotistadionilta. Spurs otti venäläisseurasta rutiininomaisen 0-2 voiton ja jatkaa näin ollen lohkonsa kärkipaikalla.

Tottenham hallitsi ottelun alkuminuutteja, Anzhin vetäytyessä tiukasti kuoreensa. 13. minuutilla Jermain Defoe ampui kohti Evgeni Pomazanin vartioimaa maalia. Spurs-hyökkääjän laukaus meni kuitenkin reilusti yli maalin.

34. minuutilla Lewis Holtby antoi syötön Defoelle, joka iski oikealla jalallaan voimalla pallon Pomazanin ohitse. Maali oli englantilaiselle kolmas Eurooppa-liigassa. Hetkeä myöhemmin Nacer Chadli ampui Tottenhamin kahden maalin johtoon.

Spurs hallitsi myös toisen puoliajan tapahtumia. 51. minuutilla Chadli oli lähellä illan toista osumaansa, mutta belgialaisen yritys meni hiukan ohi maalin. Toisen puoliskon puolivälissä Tottenham koki takaiskun, kun Younes Kaboul joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Ranskalaisen tilalle otettiin Michael Dawson.

Kovasta painostuksesta huolimatta Tottenham ei onnistunut enää lisäämään johtoaan. Spurs voitti ottelun 0-2.

Maalit:

0-1 Defoe (34)
0-2 Chadli (39)