Manchester United voitti vakuuttavasti keskiviikko-illan Mestarien liigan ottelussa Sami Hyypiän luotsaaman Leverkusenin lukemin 5-0. Voitto nosti Unitedin tappiottomien otteluiden sarjan jo yhteentoista.

United-luotsi David Moyes oli tyytyväinen suojattiensa otteisiin ja totesi että tälläistä suoritusta hän on odottanut pelaajiltaan jo pidempään.

– Tämä (voitto) oli jotain mitä olin odottanut jo pidempään, eikä tätä tapahdu ihan joka päivä, Moyes kommentoi.

– Parantumisen merkkejä on ollut ilmassa jo pidempään. Joissain otteluissa meillä on ollut mahdollisuuksia tehdä kolme tai neljä maalia, onneksi tänään onnistuimme tekemään viisi maalia.

– Tämä oli todennäköisesti Unitedin paras esitys tällä kaudella. Tehdä viisi maalia Mestarien liigan ottelussa vieraissa on todella ainutlaatuista. Toivottavasti voin jatkaa samalla tasolla kuin edeltäjäni (Sir Alex Ferguson). Tänään näytimme tämän tason. Jatkoonpääsy on normaalia Unitedille, kuten menestyminen liigassa ja cupeissa.

Moyes oli erityisen tyytyväinen Wayne Rooneyn, Shinji Kagawan sekä Ryan Giggsin otteisiin.

– Näimme tänään niin paljon hyviä esityksiä pelaajiltamme. Leverkusen on Saksan liigan kakkonen, tämä kertoo jo kuinka vahva esityksemme oli.

– Wayne (Rooney) syötti tänään neljä maalia. Hän oli erinomaisella pelipäällä ja myös Shinji pelasi mahtavasti. Edessä on pitkä kausi ja tulemme varmasti näkemään paljon erilaisia kombinaatioita.

– Ihmiset tulevat kyseenalaistamaan Ryanin (Giggs) ikää, mutta kukaan ei voi kyseenalaistaa häntä pelaajana. Hän oli mahtava tänään. Hänen pelistään ei huomaa millään tavalla väsymystä tai hänen ikäänsä. Ryan on todella monipuolinen pelaaja.

Lähde: Football365