Sunderland tarjosi kannattajilleen todellisen herkkupalan tiistai-illan ratoksi. Valioliigassa perää pitävä Sunderland voitti Chelsean Liigacupin puolivälierissä jatkoajalla maalein 2-1.

Chelsea oli jo hyvin lähellä voittoa. Lontoolaisjoukkue johti ottelua Lee Cattermolen omalla maalilla, kunnes Liverpoolista lainalla oleva Fabio Borini iski Sunderlandin tasoihin. Borinin maalin kohdalla pelikello näytti 88 minuuttia.

Sunderland ratkaisi ottelun edukseen jatkoajan viime minuuteilla. Ki Sung-Yong kääntyi rangaistusalueella ja ampui pallon tarkasti alakulmaan. Ki oli ratkaista pelin jo pari minuuttia aiemmin, mutta Chelsea-maalivahti Mark Schwarzer venyi erinomaiseen torjuntaan.

Illan toisessa ottelussa Manchester City eteni välieriin voitettuaan Leicesterin vieraissa maalein 3-1.

Muutamia avainpelaajiaan lepuuttanut City avasi maalinteon jo kahdeksannella minuutilla. Aleksandar Kolarov merkittiin maalintekijäksi. Avaukseen nostettu Edin Dzeko iski Cityn kaksi seuraavaa osumaa. Lloyd Dyerin kavennus 77. minuutilla jäi kosmeettiseksi. Cityn voittoa himmensi Pablo Zabaletan loukkaantuminen. Laitapakki jouduttiin vaihtamaan kentältä pois jo 13. minuutilla.